6 uger gamle

Så blev de små hvalpe 6 uger gamle. På videoen er de 6 1/2 uge.

Dette blev ugen, hvor det blev besluttet hvilken hvalp, der skal flytte til hvilken familie om få uger - og derfor har hvalpene nu fået navne!
Vi har besluttet at beholde den mørke af tæverne, hun hedder nu Bille. Hun ser ud til at ligne Houdini, og jeg glæder mig til at begynde på hvalpefoundation med hende sidste på måneden - hos Johanna Allanach, sammen med en flok andre agility-spirer.
Den store mørke han hedder nu Charlie og den lyse hedder Jackson.
Den lyse tæve hedder indtil videre stadig Nougat 🙂

I denne uge har de øvet sig i at spise selv - udblødt hvalpefoder, det samme som mor Houdini spiser. De spiser stadig hos Houdini, men mindre end før.

Hvalpene har været i haven dagligt for at lære at blive renlige og for at opleve lidt af den store verden. Pelsen stritter på ryggen, de synes der er meget koldt uden for - men også spændende, med pinde og græs og nye dufte.

De vokser fint alle sammen i jævne vækstkurver:
30/1: Charlie: 2736 g, og så tre med næsten samme vægt Bille: 2181 g, Nougat: 2187 g, Jackson: 2153 g.

Og så er de blevet mere mobile - de kan løbe lidt længere stæk, rundt i stuen efter hinanden. Deres bagben er ved at få mere styrke, og jeg tror ikke det varer længe før de kan sætte af og hoppe op på trappen når de skal ind fra haven. Det er lige før tøserne kan!

Posted in Hvalpe.