Houdini er nu Dansk Agility Champion

Houdini er blevet Dansk Agility Champion

Som den første boston terrier i Danmark, har Bechmann's Houdini vundet titlen Dansk Agility Champion. Det skete d. 5. maj 2016 ved DKK Viby's International stævne i Århus på Kr. Himmelfartsdag.
I første løb på første dag lykkedes det os at løbe fejlfrit, og da vi allerede i efteråret 2015 havde vundet det første certifikat, og det andet til stævne på Vestegnen i sidste weekend, så udløste dette 3. cert championatet.
Houdini er kun 3 1/5 år gammel, og er først rykket i klasse tre i september 2015, så det er gået meget stærkt med at vinde titlen. Der er stadig mange mål at løbe efter på agilitybanerne. Det næste er nok champion i spring, og så kan man jo satse på kvalifikation til Danmarks Mesterskabet, eller måske ligefrem til landsholdet.
Der er sjældent nogen "mellemvare" når Houdini og jeg konkurrerer, enten så går det rigtig godt, eller også bliver vi disk'et - vi arbejder på at blive mere stabile, der er masser af ting, der skal trænes hos både hund og fører. Er meget taknemmelig for min skønne hundetøs, som er så stærk og sej og sjov at løbe med!

Nedenfor er videoen af løbet, hvor vi vandt championatet. Heldigvis optog Dorte løbet uden jeg vidste det, det var bare en god overraskelse 🙂 Det er lige ved at gå galt før slalomen, hvor vi har en lille misforståelse, som vi når at rette op! Så ikke et helt perfekt løb - men perfekt nok!

Posted in Agility.