5 uger gamle

5 uger gamle – lige knap

Så blev de små hvalpe lidt større og der er kommet mere aktivitet i - og udenfor hvalpekassen.
Der er masser af tumlen rundt med hinanden og biden i poter og ører på ens søskende - og Houdini-mor leger med dem og dæmper dem, hvis hun synes de bliver for vilde.

Hvalpene er i et lidt større bur og indhegning i stuen, når de da ikke får lov at komme ud og løbe rundt i hele rummet.
Løbe og løbe, det er mest Nimbus, den største af hannerne, som nu kan løbe lidt - Nimbus har rundet 2 kg, mens de tre andre vejer ca 1720-30 g.

Som det ses på videoen er der så også en lille Houdini in spe, som øver sit forsvindingsnummer. Hun er MEGET utilfreds med at være lukket inde, når man nu ved der er en stor verden udenfor! Videoen er fra lørdag så de er 34 dage gamle. Om søndagen klatrede hun så ud af kassen på egen hånd tre gange. Sjovt at studere hendes teknik, hvor hun bruger hovedet og halsen til at trække sig op med - afspærringen er 30cm høj, ca dobbelt så høj som hvalpen. Vil forsøge at få det på video i dag, men ellers har vi nu spærret af, for vi synes jo, der er sikrest inde i kravlegården, når vi ikke selv er tilstede.

Den lyse han, ham vi kalder for Sumo, folder sig mere og mere ud, det samme gør den lille tøs vi kalder Nougat, og begge er ret vilde i deres leg.

Posted in Hvalpe.