Hvalpene – 19 dage

Houdini og Helmers hvalpe – 19 dage

Nu begynder det at blive rigtig sjovt at have hvalpe i huset! I dag har de for første gang socialiseret og leget med hinanden. De er også opmærksomme på os mennesker, kigger på en og nyder at blive nusset. Jeg lagde en bold ned til dem, den blev kigget an, men så vist lidt farlig ud!
De er stadig meget usikre på benene, men bagbenene begynder at blive trukket bedre ind under kroppen, og de kommer op at gå i små momenter - det går så stærkt med at lære det, at man kan se forskellen fra morgen til aften. Det fungerer bedst på et tæppe som underlag. På glat underlag kommer de til at bevæge sig baglæns - fuldstændig som menneskebørn, når de skal lære at kravle 🙂
Houdini passer dem stadig fint, hopper op og giver mælk, og holder kassen ren. De er stadig på fuldkost hos deres mor. Den største, Nimbus, vejer nu 1.226 gram, og den mindste, Sumo, vejer 996 gram. Tøserne vejer 1.094 gram, Lucia, og 1.008 gram, Nougat.
Nytårsaften passerede i ubemærkethed for de små, deres hørelse er ikke så udviklet endnu. Der var ellers godt med larm her i vores lille by. Houdini tog det pænt roligt, hun var dog lidt anspændt og skulle følges med en tobenet ud om aftenen under knald og brag. Forståeligt nok.

Posted in Hvalpe.